MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Tryptofan

2000 mg Hjerte, okse, råt 1600 mg Hjerte, kalv, råt 1300 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 1000 mg Æg, hvide, tørret 820 mg Te, blade 580 mg Æg, hele, tørret 530 mg Parmesan, revet 520 mg Sojamel 500 mg Sesamfrø, afskallede 490 mg Skummetmælkspulver 470 mg Sesamfrø, hele, tørrede 460 mg Grana, 32+ 460 mg Parmesan, 32+ 460 mg Sojabønner, tørrede 450 mg Hingino, 32+ 440 mg Gær, tørret 420 mg Ost, fast, 20+, alle typer 420 mg Samsø, 30+ 420 mg Havarti, 30+ 410 mg Gruyere, 45+ 400 mg Maribo, 30+ 400 mg Mozzarella, 30+ 400 mg Ost, fast, 30+, alle typer 400 mg Hørfrø, rå 400 mg Æg, blomme, tørret 390 mg Smelteost, 20+ 390 mg Danbo, 30+ 390 mg Danbo, 20+ 390 mg Emmentaler, 45+ 380 mg Svenbo, 45+ 380 mg Jordnøddesmør 370 mg Sødmælkspulver 370 mg Elbo, 40+ 370 mg Maribo, 45+ 370 mg Samsø, 45+ 360 mg Fynbo, 45+ 360 mg Smelteost, 30+ 360 mg Cheddar, 50+

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy