MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af A-vitamin

60000 RE Levertran (Sej) 31500 RE Lever, gåse, rå 30000 RE Torsk, levertran 18000 RE Lever, høne, rå 15579 RE Lever, okse, rå 14125 RE Lever, svin, rå 11984 RE Lever, ande, rå 9373 RE Lever, kylling, rå 8800 RE Paté, pålæg 5100 RE Torsk, lever, røget 5100 RE Torsk, lever, rå 5100 RE Torsk, lever, konserves 4813 RE Lever, kalv, rå 3950 RE Leverpostej 3750 RE Leverpostej, fedtreduceret 1800 RE Ål, rå 1800 RE Ål, røget 1288 RE Gulerod, juice, konserves 1064 RE Gulerod, dybfrost 1028 RE Æg, blomme, tørret 950 RE Hyben, rå 950 RE Hyben pulver, tørret 917 RE Gulerod, importeret, rå 816 RE Gulerod, uspec., rå 810 RE Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt 810 RE Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt 810 RE Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt 810 RE Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 810 RE Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt 810 RE Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 756 RE Gulerod, dansk, rå 754 RE Smør, saltet 750 RE Mælkebøtte, blade, rå 708 RE Smør, usaltet 688 RE Gulerod, konserves 650 RE Krabbekløer, rå 650 RE Krabbe, kogt 650 RE Krabbekløer, konserves

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy