MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Calcium, Ca

11300 mg Bagepulver 2355 mg Tyggegummi, uden sukker, uspec. 1784 mg Dild, tørret 1756 mg Tyggegummi, med sukker, uspec. 1448 mg Birkes, frø 1246 mg Koriander, blade, tørrede 1226 mg Skummetmælkspulver 1196 mg Fennikel, frø 1180 mg Grana, 32+ 1180 mg Parmesan, 32+ 1140 mg Svenbo, 45+ 1109 mg Parmesan, revet 1090 mg Hingino, 32+ 1050 mg Samsø, 30+ 1002 mg Kanel, stang 990 mg Emmentaler, 45+ 990 mg Gruyere, 45+ 970 mg Samsø, 45+ 960 mg Sødmælkspulver 960 mg Elbo, 40+ 960 mg Ost, fast, 40+, alle typer 959 mg Sesamfrø, hele, tørrede 950 mg Fontina, 45+ 930 mg Maribo, 30+ 920 mg Fontina, 50+ 910 mg Fynbo, 45+ 890 mg Chesire, 50+ 880 mg Mynster, 50+ 870 mg Maribo, 45+ 840 mg Cheddar, 50+ 820 mg St. Paulin, 50+ 810 mg Esrom, 45+ 796 mg Vallepulver, tørret 788 mg Havarti, 30+ 740 mg Mozzarella, 30+ 733 mg Ost, fast, 30+, alle typer 723 mg Danbo, 30+ 720 mg Mozzarella, 45+

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy