MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Kulhydrat, total

100 g Sorbitol 99.9 g Sukker, stødt melis (saccharose) 99.8 g Fruktose 99.3 g Sukker, demerara 97.5 g Bolcher, blandede 95.5 g Sukker, brun farin 94.2 g Bolcher, uspec. 90.6 g Tyggegummi, med sukker, uspec. 90.1 g Pastiller, sukkerfri, uspec. 88.8 g Majsstivelse 88.1 g Sagogryn (kartoffelstivelse) 88 g Cornflakes, frosted 87.6 g Dragé, lakrids 87.5 g Buddingpulver 87.4 g Cacao, instant, uden mælk, pulver 86.1 g Tyggegummi, uden sukker, uspec. 85.5 g Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk 85.3 g Kartoffelmel 85 g Risstivelse 84.8 g Pastiller, med sukker, uspec. 84 g Fladbrød 83.4 g Lakrids, uspec. 83.2 g Cornflakes, uspec. 83.2 g Fersken, tørret 83 g Hyben pulver, tørret 82.7 g Lakridskonfekt 82.1 g Lakrids, salt 82 g Honning 81.4 g Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec. 81.3 g Daddel, tørret 80.8 g Risengryn, grødris, polerede, rå 80.6 g Kanel, stang 80.1 g Rismel 80 g Rugsigtemel (udmalingsgrad ca. 70 %) 79.8 g Ris, parboiled, rå 79.8 g Boghvedegryn, rå 79.6 g Karameller, uspec. 79.2 g Konfektureprodukt, skumvare, uspec.

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy