MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af alfa-tokoferol

149 mg Hvedekimolie 55 mg Solsikkeolie 49.5 mg Solsikkefrø, afskallede, tørrede 38.7 mg Safflowerolie (højt linolsyreindhold) 38.7 mg Safflowerolie (højt oliesyreindhold) 38.7 mg Tidselolie 35.3 mg Bomuldsfrøolie 32.5 mg Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt 32.5 mg Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 32.5 mg Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 30 mg Torsk, levertran 30 mg Levertran (Sej) 28.8 mg Vindruekerneolie 25.6 mg Palmekerneolie 24 mg Mandel, rå 21 mg Hasselnød, tørret 21 mg Sojamel 20 mg Torsk, lever, røget 20 mg Torsk, lever, rå 20 mg Torsk, lever, konserves 18.4 mg Rapsolie (lavt erucasyreindhold) 18.4 mg Rapsolie 17.5 mg Hørfrøolie 15.9 mg Palmeolie 14 mg Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt 13 mg Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt 13 mg Jordnøddeolie 12 mg Marcipan 12 mg Majsolie 11 mg Hvedekim, rå 10 mg Torsk, rogn, rå 10 mg Torsk, rogn, konserves 8.5 mg Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt 8.2 mg Jordnød, tørret 8.1 mg Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) 8 mg Ål, rå 8 mg Sauce, gravad laks 7.6 mg Mayonnaise

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy