Næringsindhold pr. 100 g | ||
Energi | 566 kcal | |
Protein, total | 1.6 g | |
total-N | 0.3 g | |
Fedt, total | 56 g | |
mættede fedtsyrer | 0 g | |
monoumætt. fedtsyrer | 0 g | |
polyumætt. fedtsyrer | 0 g | |
Kulhydrat, total | 12.6 g | |
kulhydrat, tilgængelig | 12.6 g | |
tilsat sukker | 10.3 g | |
kostfibre | 0 g | |
Alkohol | 0 g | |
Aske | 1.3 g | |
Vand | 28 g | |
*Udregning af "Energi" er udført således. |
E-vitamin | 89% |
Jern, Fe | 21% |
C-vitamin | 13% |
Magnesium, Mg | 10% |
Calcium, Ca | 7% |
Fosfor, P | 7% |
A-vitamin | 4% |
Vitaminer | pr. 100 g |
A-vitamin | 35 RE |
β-caroten | 420 µg |
D-vitamin | 0 µg |
E-vitamin | 8 α-TE |
alfa-tokoferol | 8 mg |
B1-vitamin, thiamin | 0 mg |
B2-vitamin, riboflavin | 0.02 mg |
B3-vitamin, Niacin | 0 NE |
niacin | 0 mg |
B12-vitamin | 0 µg |
C-vitamin | 10 mg |
Mineraler | |
Natrium, Na | 275 mg |
Kalium, K | 79 mg |
Calcium, Ca | 58 mg |
Magnesium, Mg | 32 mg |
Fosfor, P | 44 mg |
Jern, Fe | 1.85 mg |
Zink, Zn | 0.07 mg |
Fedtopdeling | |
Sum mættede | 0 g |
Sum monoumættede | 0 g |
Sum polyumættede | 0 g |
*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:
Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal