MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af total-N

13.9 g Gelatine 13.8 g Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 13 g Æg, hvide, tørret 9.3 g Flæskesvær, snacks 7.6 g Æg, hele, tørret 6.5 g Sojamel 6.3 g Kødextrakt, flydende, Bovril 6 g Parmesan, revet 5.7 g Skummetmælkspulver 5.7 g Sojabønner, tørrede 5.7 g Gær, tørret 5.6 g Lucerne, alfalfa, frø 5.5 g Æg, blomme, tørret 5.3 g Parmesan, 32+ 5.3 g Grana, 32+ 5.1 g Hingino, 32+ 4.98 g Laks, saltet 4.8 g Jordnød, tørret 4.8 g Hvedekim, rå 4.7 g Ost, fast, 20+, alle typer 4.7 g Gruyere, 45+ 4.7 g Samsø, 30+ 4.7 g Havarti, 30+ 4.7 g Bækforel, filet, røget 4.6 g Maribo, 30+ 4.5 g Danbo, 30+ 4.5 g Danbo, 20+ 4.5 g Mozzarella, 30+ 4.5 g Kylling, kød og skind, friturestegt 4.5 g Ost, fast, 30+, alle typer 4.5 g Skinke, røget 4.5 g Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) 4.5 g Smelteost, 20+ 4.4 g Røde linser, tørrede, rå 4.4 g Gærekstrakt, marmite 4.4 g Tun, rå 4.4 g Emmentaler, 45+ 4.3 g Svenbo, 45+

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy