MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Fosfor, P

8430 mg Bagepulver 1677 mg Risklid 1290 mg Gær, tørret 1055 mg Hvedeklid 1000 mg Hvedekim, rå 956 mg Skummetmælkspulver 932 mg Vallepulver, tørret 930 mg Grana, 32+ 930 mg Parmesan, 32+ 920 mg Æg, blomme, tørret 912 mg Smelteost, 20+ 900 mg Smelteost, 30+ 849 mg Birkes, frø 831 mg Æg, hele, tørret 820 mg Hingino, 32+ 810 mg Sødmælkspulver 800 mg Smelteost, 45+ 739 mg Sesamfrø, afskallede 729 mg Parmesan, revet 660 mg Cacao, pulver 630 mg Te, blade 622 mg Havregryn, beriget 620 mg Samsø, 30+ 610 mg Emmentaler, 45+ 610 mg Gruyere, 45+ 590 mg Havarti, 30+ 590 mg Kødextrakt, flydende, Bovril 590 mg Paranød 590 mg Ost, fast, 30+, alle typer 580 mg Danbo, 30+ 580 mg Svenbo, 45+ 580 mg Sesamfrø, hele, tørrede 575 mg Pinjefrø, tørrede 560 mg Maribo, 30+ 560 mg Sojamel 550 mg Ost, fast, 20+, alle typer 550 mg Danbo, 20+ 547 mg Hørfrø, rå

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy