MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Jod, I

36000 µg Tang, konbu, tørret (kelp) 36000 µg Tang, agar 1830 µg Salt, bordsalt 1300 µg Salt, stensalt, køkkensalt 700 µg Hummer, rå 500 µg Torsk, lever, røget 500 µg Torsk, lever, rå 500 µg Torsk, lever, konserves 400 µg Torsk, levertran 400 µg Levertran (Sej) 390 µg Bouillon, oksekød, koncentreret, terning 390 µg Bouillon, oksekød, terning, spiseklar 390 µg Kødextrakt, terning 260 µg Kongeål (pighaj), rå 253 µg Torsk, filet, rå 240 µg Jomfruhummer, rå 230 µg Klipfisk 230 µg Torsk, rogn, røget 197 µg Musling, konserves 140 µg Musling, rå 140 µg Musling, kogt 140 µg Hummer, konserves 140 µg Hummer, kogt 130 µg Krabbe, kogt 114 µg Torsk, filet, paneret, rå 104 µg Torsk, rogn, rå 85 µg Sej, filet, rå 85 µg Sej, filet, dybfrost 83.6 µg Makrel, rå 83 µg Fiskefrikadelle 69 µg Myseost, 33+ 65 µg Fiskeboller, konserves 65 µg Laks, saltet 60 µg Fiskefars, rå 60 µg Krabbekløer, rå 60 µg Havkat, plettet, rå 60 µg Kippers i olie, konserves 60 µg Østers, rå

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy