Ernæring i Bouillon, oksekød, koncentreret, terning

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Aminosyrer
Isoleucin 230 mg
Leucin 330 mg
Lysin 440 mg
Methionin 46 mg
Cystin 14 mg
Phenylalanin 190 mg
Tyrosin 68 mg
Threonin 250 mg
Tryptofan 33 mg
Valin 380 mg
Arginin 650 mg
Histidin 380 mg
Alanin 520 mg
Asparaginsyre 870 mg
Glutaminsyre 11400 mg
Glycin 600 mg
Prolin 380 mg
Serin 380 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal