Ernæring i Tomatsuppe, spiseklar

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 0.287 g
Sum monoumættede 0.338 g
Sum polyumættede 0.752 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.129 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.624 g
Aminosyrer
Isoleucin 47 mg
Leucin 79 mg
Lysin 39 mg
Methionin 18 mg
Cystin 22 mg
Phenylalanin 55 mg
Tyrosin 34 mg
Threonin 42 mg
Tryptofan 16 mg
Valin 52 mg
Arginin 47 mg
Histidin 29 mg
Alanin 45 mg
Asparaginsyre 130 mg
Glutaminsyre 620 mg
Glycin 42 mg
Prolin 110 mg
Serin 63 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal