MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af L-ascorbinsyre

228 mg Guavabær, guajavabær, rå 187 mg Peberfrugt, rød, rå 166 mg Peber, chili, rå 129 mg Citronskal, rå 119 mg Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk 114 mg Broccoli, rå 99.1 mg Peberfrugt, grøn, rå 92.7 mg Kiwi, rå 80.9 mg Rosenkål, dybfrost 76 mg Jordbær, rå 75 mg Kødpølse 71.5 mg Litchi, lichiblomme, kinesisk blomme, rå 68.1 mg Blomkål, uspec., rå 68 mg Peber, chili, konserves 61.8 mg Papaya, mamaja, træmelon, rå 59 mg Tomatjuice, konserves 57.5 mg Savoykål, rå 53.7 mg Broccoli, dybfrost 53 mg Tomatsuppe, spiseklar 52.5 mg Appelsin, rå 51 mg Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg 49 mg Citron, rå 48.8 mg Blomkål, dybfrost 48.4 mg Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede 48.1 mg Knudekål, glaskål, rå 48 mg Syre (krydderplante), rå 46 mg Citronsaft, friskpresset 46 mg Salt kød 45.8 mg Hvidkål, rå 45 mg Grapefrugt, rå 45 mg Roastbeef 45 mg Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå 40 mg Hamburgerryg, kogt 40 mg Læskedrik (light), koncentreret (1+10), uden tilsat sukker, uspec. 39.2 mg Tomat, tørret 38.4 mg Kartoffel, chips (franske kartofler) 37 mg Broccoli, kogt 34.4 mg Carambol, bilimbing, stjernefrugt, rå

Copyright MadData 2010-2021, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy