MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Phenylalanin

4700 mg Æg, hvide, tørret 4400 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 2500 mg Æg, hele, tørret 2000 mg Sojamel 2000 mg Parmesan, revet 1800 mg Skummetmælkspulver 1800 mg Sojabønner, tørrede 1800 mg Gelatine 1700 mg Jordnød, tørret 1700 mg Parmesan, 32+ 1700 mg Grana, 32+ 1700 mg Hingino, 32+ 1600 mg Samsø, 30+ 1600 mg Havarti, 30+ 1600 mg Ost, fast, 20+, alle typer 1600 mg Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) 1500 mg Ost, fast, 30+, alle typer 1500 mg Mungbønner, tørrede, rå 1500 mg Æg, blomme, tørret 1500 mg Smelteost, 20+ 1500 mg Danbo, 30+ 1500 mg Danbo, 20+ 1500 mg Maribo, 30+ 1500 mg Mozzarella, 30+ 1500 mg Emmentaler, 45+ 1500 mg Gruyere, 45+ 1400 mg Samsø, 45+ 1400 mg Smelteost, 30+ 1400 mg Maribo, 45+ 1400 mg Svenbo, 45+ 1400 mg Elbo, 40+ 1400 mg Gær, tørret 1400 mg Hvedekim, rå 1400 mg Linser, tørrede, uspec. 1400 mg Cheddar, 50+ 1400 mg Sødmælkspulver 1300 mg Ost, fast, 40+, alle typer 1300 mg Ost, fast, 45+, alle typer

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy