MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Asparaginsyre

10100 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 8300 mg Æg, hvide, tørret 5100 mg Gelatine 4800 mg Sojamel 4800 mg Æg, hele, tørret 4200 mg Sojabønner, tørrede 3700 mg Jordnød, tørret 3500 mg Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) 3500 mg Gær, tørret 3300 mg Æg, blomme, tørret 3300 mg Flæskesvær, snacks 3200 mg Jordnøddesmør 3000 mg Linser, tørrede, uspec. 2900 mg Skummetmælkspulver 2800 mg Hørfrø, rå 2700 mg Mungbønner, tørrede, rå 2700 mg Parmesan, revet 2700 mg Musling, kogt 2600 mg Gærekstrakt, marmite 2600 mg Klipfisk 2600 mg Hvide bønner, tørrede 2600 mg Skinke, røget 2600 mg Reje, kogt 2600 mg Kuller, paneret, stegt 2500 mg Krabbekløer, rå 2500 mg Gule ærter (flækærter), rå 2500 mg Tun, rå 2500 mg Kylling, kød og skind, friturestegt 2500 mg Krabbekløer, konserves 2400 mg Mandel, rå 2400 mg Kikærter, tørrede, rå 2400 mg Kødextrakt, flydende, Bovril 2400 mg Parmesan, 32+ 2400 mg Grana, 32+ 2300 mg Hingino, 32+ 2300 mg Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk 2300 mg Tun i vand, konserves 2300 mg Tun i olie, konserves

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy