MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Isoleucin

4500 mg Æg, hvide, tørret 4100 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 2600 mg Æg, hele, tørret 2100 mg Parmesan, revet 2100 mg Skummetmælkspulver 1800 mg Parmesan, 32+ 1800 mg Æg, blomme, tørret 1800 mg Gær, tørret 1800 mg Sojamel 1800 mg Grana, 32+ 1800 mg Hingino, 32+ 1700 mg Samsø, 30+ 1700 mg Havarti, 30+ 1700 mg Ost, fast, 20+, alle typer 1600 mg Ost, fast, 30+, alle typer 1600 mg Sødmælkspulver 1600 mg Sojabønner, tørrede 1600 mg Smelteost, 20+ 1600 mg Mozzarella, 30+ 1600 mg Danbo, 30+ 1600 mg Danbo, 20+ 1600 mg Maribo, 30+ 1600 mg Gruyere, 45+ 1500 mg Maribo, 45+ 1500 mg Svenbo, 45+ 1500 mg Elbo, 40+ 1500 mg Emmentaler, 45+ 1500 mg Samsø, 45+ 1500 mg Tun, rå 1500 mg Skinke, røget 1400 mg Ost, fast, 40+, alle typer 1400 mg Ost, fast, 45+, alle typer 1400 mg Cheddar, 50+ 1400 mg Kylling, kød og skind, friturestegt 1400 mg Gelatine 1400 mg Fynbo, 45+ 1400 mg Smelteost, 30+ 1400 mg Fontina, 45+

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy