MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Glycin

22200 mg Gelatine 13500 mg Flæskesvær, snacks 5400 mg Kødextrakt, flydende, Bovril 3600 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 2900 mg Æg, hvide, tørret 1900 mg Kylling, kød og skind, friturestegt 1800 mg Jordnød, tørret 1800 mg Gær, tørret 1700 mg Sojamel 1700 mg Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) 1700 mg Hørfrø, rå 1600 mg Skinke, røget 1600 mg Tunge, svin, rå 1600 mg Æg, hele, tørret 1600 mg Tunge, svin, saltet 1500 mg Krabbekløer, konserves 1500 mg Sojabønner, tørrede 1500 mg Sylte 1500 mg Jordnøddesmør 1500 mg Sesamfrø, afskallede 1500 mg Krabbekløer, rå 1400 mg Sesamfrø, hele, tørrede 1400 mg Reje, kogt 1400 mg Brisling (sardin), i olie, konserves 1400 mg Sardin, i olie, konserves 1400 mg Rødspætte, rå 1400 mg Klipfisk 1400 mg Mandel, rå 1400 mg Gærekstrakt, marmite 1400 mg Kylling, kød og skind, grillstegt 1400 mg Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt 1300 mg Krabbe, kogt 1300 mg Gås, kød, rå 1300 mg Hummer, rå 1300 mg Spegepølse 1300 mg Wienerpølse, ristet 1300 mg Jomfruhummer, rå 1200 mg Kuller, paneret, stegt

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy