MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Threonin

3600 mg Æg, hvide, tørret 3500 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 2300 mg Æg, hele, tørret 1800 mg Æg, blomme, tørret 1800 mg Gær, tørret 1700 mg Gelatine 1600 mg Sojamel 1500 mg Skummetmælkspulver 1400 mg Sojabønner, tørrede 1400 mg Gærekstrakt, marmite 1300 mg Parmesan, revet 1300 mg Skinke, røget 1200 mg Parmesan, 32+ 1200 mg Sødmælkspulver 1200 mg Tun, rå 1200 mg Kylling, kød og skind, friturestegt 1200 mg Flæskesvær, snacks 1200 mg Fasan, kød, rå 1200 mg Grana, 32+ 1200 mg Kuller, paneret, stegt 1100 mg Krabbekløer, rå 1100 mg Hingino, 32+ 1100 mg Fasan, kød og skind, rå 1100 mg Musling, kogt 1100 mg Kanin, kød, rå 1100 mg Krabbekløer, konserves 1100 mg Lever, høne, rå 1100 mg Tun i vand, konserves 1100 mg Tun i olie, konserves 1000 mg Ost, fast, 20+, alle typer 1000 mg Hørfrø, rå 1000 mg Linser, tørrede, uspec. 1000 mg Gruyere, 45+ 1000 mg Samsø, 30+ 1000 mg Maribo, 30+ 1000 mg Havarti, 30+ 1000 mg Mozzarella, 30+ 990 mg Ost, fast, 30+, alle typer

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy