MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Serin

5600 mg Æg, hvide, tørret 4100 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 3600 mg Æg, hele, tørret 3200 mg Gelatine 2900 mg Æg, blomme, tørret 2200 mg Parmesan, revet 2100 mg Sojamel 2000 mg Skummetmælkspulver 1900 mg Parmesan, 32+ 1900 mg Flæskesvær, snacks 1900 mg Gær, tørret 1900 mg Grana, 32+ 1900 mg Hingino, 32+ 1800 mg Sojabønner, tørrede 1700 mg Ost, fast, 20+, alle typer 1700 mg Gruyere, 45+ 1700 mg Samsø, 30+ 1700 mg Havarti, 30+ 1600 mg Mozzarella, 30+ 1600 mg Danbo, 30+ 1600 mg Danbo, 20+ 1600 mg Maribo, 30+ 1600 mg Svenbo, 45+ 1600 mg Emmentaler, 45+ 1600 mg Ost, fast, 30+, alle typer 1600 mg Sødmælkspulver 1600 mg Hvedekim, rå 1600 mg Jordnød, tørret 1600 mg Smelteost, 20+ 1500 mg Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) 1500 mg Jordnøddesmør 1500 mg Ost, fast, 40+, alle typer 1500 mg Cheddar, 50+ 1500 mg Samsø, 45+ 1500 mg Fynbo, 45+ 1500 mg Elbo, 40+ 1500 mg Maribo, 45+ 1500 mg Smelteost, 30+

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy