MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Glutaminsyre

16300 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 11400 mg Bouillon, oksekød, koncentreret, terning 10800 mg Æg, hvide, tørret 9200 mg Gelatine 8200 mg Hvedekim, rå 7600 mg Sojamel 7500 mg Parmesan, revet 7200 mg Skummetmælkspulver 6700 mg Sojabønner, tørrede 6600 mg Parmesan, 32+ 6600 mg Grana, 32+ 6400 mg Hingino, 32+ 6200 mg Æg, hele, tørret 6000 mg Jordnød, tørret 5900 mg Ost, fast, 20+, alle typer 5900 mg Flæskesvær, snacks 5900 mg Gruyere, 45+ 5900 mg Samsø, 30+ 5900 mg Havarti, 30+ 5700 mg Mozzarella, 30+ 5700 mg Maribo, 30+ 5700 mg Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) 5700 mg Mandel, rå 5600 mg Smelteost, 20+ 5600 mg Hørfrø, rå 5600 mg Ost, fast, 30+, alle typer 5600 mg Danbo, 30+ 5600 mg Danbo, 20+ 5500 mg Emmentaler, 45+ 5500 mg Sødmælkspulver 5400 mg Svenbo, 45+ 5300 mg Samsø, 45+ 5200 mg Smelteost, 30+ 5200 mg Elbo, 40+ 5200 mg Maribo, 45+ 5200 mg Tomat, tørret 5200 mg Jordnøddesmør 5100 mg Cheddar, 50+

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy