MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Prolin

13100 mg Gelatine 8000 mg Flæskesvær, snacks 4700 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 4000 mg Parmesan, revet 3500 mg Skummetmælkspulver 3500 mg Parmesan, 32+ 3500 mg Grana, 32+ 3500 mg Kødextrakt, flydende, Bovril 3400 mg Hingino, 32+ 3200 mg Havarti, 30+ 3200 mg Hvedekim, rå 3200 mg Ost, fast, 20+, alle typer 3200 mg Samsø, 30+ 3100 mg Maribo, 30+ 3100 mg Æg, hvide, tørret 3100 mg Gruyere, 45+ 3000 mg Emmentaler, 45+ 3000 mg Smelteost, 20+ 3000 mg Danbo, 30+ 3000 mg Danbo, 20+ 3000 mg Ost, fast, 30+, alle typer 3000 mg Mozzarella, 30+ 2900 mg Svenbo, 45+ 2800 mg Maribo, 45+ 2800 mg Samsø, 45+ 2800 mg Smelteost, 30+ 2800 mg Elbo, 40+ 2800 mg Cheddar, 50+ 2700 mg Ost, fast, 40+, alle typer 2700 mg Sødmælkspulver 2700 mg Fynbo, 45+ 2600 mg Fontina, 45+ 2600 mg Camembert, 30+ 2600 mg Ost, fast, 45+, alle typer 2600 mg Havarti, 45+ 2500 mg Chesire, 50+ 2500 mg Smelteost, 45+ 2500 mg Figuraost, 10+

Copyright MadData 2010-2021, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy