MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Histidin

2200 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 1800 mg Æg, hvide, tørret 1400 mg Tun, rå 1300 mg Tun i vand, konserves 1200 mg Tun i olie, konserves 1100 mg Parmesan, revet 1100 mg Æg, hele, tørret 1000 mg Sojamel 1000 mg Skummetmælkspulver 1000 mg Skinke, røget 980 mg Sardin, i olie, konserves 980 mg Makrel, filet, naturel, konserves 980 mg Brisling (sardin), i olie, konserves 950 mg Grana, 32+ 950 mg Parmesan, 32+ 940 mg Fasan, kød, rå 930 mg Hingino, 32+ 910 mg Sojabønner, tørrede 880 mg Makrel, røget 880 mg Æg, blomme, tørret 870 mg Fasan, kød og skind, rå 850 mg Ost, fast, 20+, alle typer 850 mg Svinekød, uspec., magert, råt 850 mg Samsø, 30+ 850 mg Havarti, 30+ 850 mg Svinefilet, helt afpudset, rå 840 mg Gruyere, 45+ 840 mg Makrel, rå 830 mg Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt 830 mg Skinke, inderlår, helt afpudset, rå 820 mg Maribo, 30+ 820 mg Mozzarella, 30+ 820 mg Svinekød, filet royal af svinefilet, rå 820 mg Svinekød, medaillon af svinefilet, rå 820 mg Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå 820 mg Svinekød, mørbrad royal, rå 820 mg Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå 820 mg Kylling, kød og skind, friturestegt

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy