MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Selen, Se

182 µg Nyre, svin, rå 140 µg Kippers i olie, konserves 124 µg Lever, ande, rå 123 µg Nyre, okse, rå 120 µg Nyre, kalv, rå 103 µg Paranød 90 µg Lucerne, alfalfa, frø 87.4 µg Æg, hele, tørret 82 µg Krabbekløer, rå 79.6 µg Tun, rå 75.3 µg Rødtunge, rå 68 µg Tun i vand, konserves 68 µg Tun i olie, konserves 68 µg Tun i tomat, konserves 63.5 µg Torsk, lever, rå 63.5 µg Torsk, lever, konserves 63.5 µg Torsk, lever, røget 61 µg Lever, gåse, rå 58 µg Leverpølse 57.5 µg Havkat, rå 57.2 µg Musling, konserves 56.3 µg Rødfisk, rå 56 µg Solsikkefrø, afskallede, tørrede 55 µg Jomfruhummer, rå 52 µg Torsk, rogn, konserves 52 µg Kaviar, uægte (stenbiderrogn) 50.5 µg Lever, kylling, rå 49.2 µg Østers, rå 49 µg Lever, høne, rå 47.6 µg Lever, svin, rå 46 µg Musling, rå 46 µg Musling, kogt 44.5 µg Kuller, rå 42.4 µg Lange, filet, rå 42 µg Laks, konserves 38.1 µg Hummer, rå 38.1 µg Hummer, konserves 38.1 µg Hummer, kogt

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy