MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Retinol

60000 µg Levertran (Sej) 31500 µg Lever, gåse, rå 30000 µg Torsk, levertran 18000 µg Lever, høne, rå 15500 µg Lever, okse, rå 14124 µg Lever, svin, rå 11984 µg Lever, ande, rå 9371 µg Lever, kylling, rå 8800 µg Paté, pålæg 5100 µg Torsk, lever, røget 5100 µg Torsk, lever, rå 5100 µg Torsk, lever, konserves 4800 µg Lever, kalv, rå 3950 µg Leverpostej 3750 µg Leverpostej, fedtreduceret 1800 µg Ål, rå 1800 µg Ål, røget 1028 µg Æg, blomme, tørret 780 µg Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt 780 µg Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt 780 µg Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt 780 µg Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 780 µg Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt 780 µg Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 723 µg Smør, saltet 678 µg Smør, usaltet 650 µg Krabbekløer, rå 650 µg Krabbe, kogt 650 µg Krabbekløer, konserves 600 µg Æg, blomme, rå 558 µg Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt 428 µg Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost 390 µg Brisling (ansjovis), marineret, konserves 390 µg Ansjos, marineret, konserves 375 µg Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ 372 µg Tun, rå 372 µg Tun i vand, konserves 372 µg Tun i tomat, konserves

Copyright MadData 2010-2025, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy