MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt
  1. Ernæringsindhold
  2. Fisk og fiskeprodukter

Saltvandsfisk

Ål, rå Brisling, rå Brosme, rå Havkat, plettet, rå Havkat, rå Hellefisk, gravad Hellefisk, rå Helleflynder, rå Helleflynder, røget Hornfisk, rå Hvilling, rå Ising, rå Kongeål (pighaj), rå Kuller, paneret, stegt Kulmule, rå Laks, rå Laks, saltet Lange, filet, rå Lubbe, rå Makrel, rå Pighvarre, rå Rødfisk, lille, filet, rå Rødfisk, rå Rødspætte, filet, paneret, dybfrost Rødspætte, rå Sej, filet, dybfrost Sej, filet, rå Sild, høstsild, fedsild, rå Sild, rå Skrubbe, rå Sortmund, blåhvilling, filet, rå Søtunge, rå Sperling, kød, rå Stenbider, rå Stenbider, røget Torsk, filet, kogt Torsk, filet, rå Torsk, filet, røget, med skind Torsk, filet, stegt Tun, rå

Copyright MadData 2010-2021, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy