Næringsindhold pr. 100 g | ||
Energi | 83 kcal | |
Protein, total | 19.1 g | |
total-N | 3.1 g | |
Fedt, total | 0.6 g | |
Kulhydrat, total | 0 g | |
kulhydrat, tilgængelig | 0 g | |
tilsat sukker | 0 g | |
kostfibre | 0 g | |
Alkohol | 0 g | |
Aske | 1.2 g | |
Vand | 79.1 g | |
*Udregning af "Energi" er udført således. |
B3-vitamin, Niacin | 13% |
E-vitamin | 9% |
B1-vitamin, thiamin | 8% |
Jern, Fe | 8% |
B2-vitamin, riboflavin | 7% |
Calcium, Ca | 2% |
Vitaminer | pr. 100 g |
A-vitamin | 3 RE |
Retinol | 3 µg |
β-caroten | 0 µg |
D-vitamin | 0 µg |
E-vitamin | 0.78 α-TE |
alfa-tokoferol | 0.78 mg |
K-vitamin | 0 µg |
B1-vitamin, thiamin | 0.1 mg |
B2-vitamin, riboflavin | 0.1 mg |
B3-vitamin, Niacin | 2 NE |
niacin | 2 mg |
C-vitamin | 0 mg |
Mineraler | |
Calcium, Ca | 20 mg |
Jern, Fe | 0.7 mg |
Fedtopdeling | |
Transfedtsyrer, total | 0 g |
*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:
Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal