MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Transfedtsyrer, total

5.7 g Pop corn, microovn 3.61 g Smør, usaltet 3.53 g Smør, saltet 3.4 g Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt 2.8 g Pop Corn (poppede majskærner) 2.73 g Oksetalg 2.3 g Lammekød, slag, råt 2.2 g Lammekød, bryst, råt 2.02 g Mariekiks 1.95 g Lammekød, rygstykke, råt 1.94 g Lammekød, uspec., råt 1.92 g Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ 1.67 g Esrom, 60+ 1.67 g Creme fraiche 38 % 1.66 g Fløde 38 %, piskefløde 1.66 g Havarti, 60+ 1.6 g Flødeost, 70+ 1.57 g Danablu 60+ 1.46 g Brie, 60+ 1.44 g Cheddar, 50+ 1.41 g Mynster, 50+ 1.37 g Flødeost, 60+ 1.36 g Chesire, 50+ 1.34 g Fontina, 50+ 1.32 g St. Paulin, 50+ 1.31 g Gruyere, 45+ 1.3 g Mycella, 50+ 1.3 g Parmesan, revet 1.28 g Danablu 50+ 1.28 g Roquefort, 50+ 1.27 g Emmentaler, 45+ 1.27 g Svenbo, 45+ 1.22 g Maribo, 45+ 1.21 g Samsø, 45+ 1.21 g Brie, 50+ 1.2 g Fynbo, 45+ 1.17 g Havarti, 45+ 1.17 g Sødmælkspulver

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy