Ernæring i Brisling (sardin), i tomat, konserves

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 4.54 g
Sum monoumættede 5.9 g
Sum polyumættede 3.64 g
Sum n-3 fedtsyrer 3.13 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.506 g
Transfedtsyrer, total 0 g
Aminosyrer
Isoleucin 730 mg
Leucin 1100 mg
Lysin 1300 mg
Methionin 440 mg
Cystin 65 mg
Phenylalanin 580 mg
Tyrosin 580 mg
Threonin 650 mg
Tryptofan 140 mg
Valin 870 mg
Arginin 850 mg
Histidin 510 mg
Alanin 890 mg
Asparaginsyre 1400 mg
Glutaminsyre 1700 mg
Glycin 770 mg
Prolin 560 mg
Serin 600 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal