MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af D3 cholecalciferol

27.2 µg Torsk, rogn, røget 18.7 µg Ørred, dam-, sø-, rå 13 µg Sild, marineret, kryddersild 13 µg Ørred, regnbue-, rå 12.1 µg Torsk, rogn, rå 11 µg Torsk, rogn, konserves 10.7 µg Sild, rå 10.7 µg Spegesild 10.1 µg Sild, marineret 8.3 µg Sild, høstsild, fedsild, rå 8.1 µg Sild, røget 8 µg Sildepostej 6.3 µg Sild, marineret, i karrysauce 5.45 µg Makrel, rå 5.2 µg Makrel, røget 3.8 µg Kaviar, uægte (stenbiderrogn) 2.9 µg Tun, rå 2.9 µg Tun i vand, konserves 2.9 µg Tun i tomat, konserves 2.71 µg Makrel, filet, naturel, konserves 2.38 µg Makrel i tomat, konserves 2.1 µg Tun i olie, konserves 0.7 µg Tunge, svin, saltet 0.7 µg Tunge, svin, rå 0.48 µg Svinespæk, rygspæk 0.411 µg Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ 0.375 µg Creme fraiche 38 % 0.372 µg Fløde 38 %, piskefløde 0.36 µg Esrom, 60+ 0.357 µg Havarti, 60+ 0.357 µg Flødeost, 70+ 0.344 µg Danablu 60+ 0.34 µg Svinekød, halssnitte, rå 0.329 µg Salami 0.326 µg Brie, 60+ 0.314 µg Flødeost, 60+ 0.314 µg Cheddar, 50+ 0.31 µg Mynster, 50+

Copyright MadData 2010-2025, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy