Næringsindhold pr. 100 g | ||
Energi | 92 kcal | |
Protein, total | 1 g | |
total-N | 0.2 g | |
Fedt, total | 0 g | |
mættede fedtsyrer | 0 g | |
monoumætt. fedtsyrer | 0 g | |
polyumætt. fedtsyrer | 0 g | |
Kulhydrat, total | 22 g | |
kulhydrat, tilgængelig | 21.2 g | |
tilsat sukker | 19 g | |
kostfibre | 0.8 g | |
Alkohol | 0 g | |
Vand | 77 g | |
*Udregning af "Energi" er udført således. |
Jern, Fe | 24% |
A-vitamin | 10% |
B6-vitamin | 9% |
B3-vitamin, Niacin | 8% |
B1-vitamin, thiamin | 5% |
B2-vitamin, riboflavin | 4% |
Vitaminer | pr. 100 g |
A-vitamin | 85 RE |
Retinol | 0 µg |
β-caroten | 1020 µg |
D-vitamin | 0 µg |
K-vitamin | 0 µg |
B1-vitamin, thiamin | 0.06 mg |
B2-vitamin, riboflavin | 0.06 mg |
B3-vitamin, Niacin | 1.3 NE |
niacin | 1.3 mg |
B6-vitamin | 0.12 mg |
B12-vitamin | 0 µg |
C-vitamin | 0 mg |
Mineraler | |
Natrium, Na | 2300 mg |
Kalium, K | 520 mg |
Jern, Fe | 2.2 mg |
Fedtopdeling | |
Sum mættede | 0 g |
Sum monoumættede | 0 g |
Sum polyumættede | 0 g |
Sum n-6 fedtsyrer | 0 g |
*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:
Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal