Ernæring i Rosenkål, efterår (oktober til december), rå

Yderligere næringsindhold

Mineraler
Fedtopdeling
Sum mættede 0.076 g
Sum monoumættede 0.014 g
Sum polyumættede 0.309 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.238 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.072 g
Aminosyrer
Isoleucin 160 mg
Leucin 220 mg
Lysin 240 mg
Methionin 51 mg
Cystin 22 mg
Phenylalanin 140 mg
Tyrosin 77 mg
Threonin 150 mg
Tryptofan 55 mg
Valin 250 mg
Arginin 320 mg
Histidin 100 mg
Alanin 220 mg
Asparaginsyre 450 mg
Glutaminsyre 810 mg
Glycin 150 mg
Prolin 800 mg
Serin 210 mg

Andre Blad- og stængelgrøntsager fødevare

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal