MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt
  1. Ernæringsindhold
  2. Grøntsager og grøntsagsprodukter

Blad- og stængelgrøntsager

Artiskok, rå Asparges, grønne, rå Asparges, hvide, rå Asparges, uspec., rå Bambusskud, rå Bladbede, sølvbede, rå Bladselleri, rå Blomkål, dansk, rå Blomkål, dybfrost Blomkål, importeret, rå Blomkål, uspec., rå Broccoli, dybfrost Broccoli, kogt Broccoli, rå Grønkål, dybfrost Grønkål, konserves Grønkål, rå Hvidkål, rå Julesalat, rå Kålrabi (kålroe), rå Kinakål, pe-tsai, rå Knudekål, glaskål, rå Kørvel, hakket, dybfrost Kørvel, rå Mælkebøtte, blade, rå Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå Porre, rå Rabarber, dybfrost Rabarber, rå Rødkål, rå Rosenkål, dybfrost Rosenkål, efterår (oktober til december), rå Rosenkål, uspec., rå Rosenkål, vinter (januar til april), rå Salat, egeløv, rå Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå Salat, endivie, kruset (frisee), rå Salat, hovedsalat, rå Salat, Iceberg, rå Salat, Radicchio rosso, rå Salat, Romaine, romersk, rå Savoykål, rå Selleri, blade, rå Spidskål, rå Spinat, hakket, dybfrost Spinat, rå

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy