MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Glucose

33.9 g Honning 17.1 g Daddel, tørret 15.3 g Pastiller, med sukker, uspec. 12.6 g Lakrids, sød 11.5 g Konfektureprodukt, skumvare, uspec. 8.6 g Lakridskonfekt 8.6 g Chokolade, fyldt 8.57 g Frugtpålæg, figen 8.3 g Vingummi 8.1 g Abrikos, tørret 7.4 g Vindrue, rå 6.8 g Lakrids, uspec. 6.3 g Karameller, uspec. 6.3 g Hyben, rå 6.1 g Kirsebær, rå 6.1 g Fersken, tørret 5.9 g Kakifrugt (Sharon), rå 5.8 g Banan, rå 5.7 g Mandarin, konserves 5.5 g Bolcher, blandede 5.47 g Frugtpålæg, uspec. 5 g Tyggegummi, med sukker, uspec. 4.6 g Bolcher, uspec. 4.5 g Grapefrugtjuice, konserves, usødet 4.32 g Blomme, rå 4.3 g Tyttebær, rå 4.24 g Solbær, rå 4.04 g Müsli med tilsat sukker. 4.04 g Müsli uden tilsat sukker. 4.04 g Müsli, uspec. 3.6 g Flødechokolade 3.6 g Papaya, mamaja, træmelon, rå 3.5 g Mineralvand, sodavand, Cola 3.4 g Appelsinjuice, konserves 3.15 g Hyldebær, rå 3.1 g Kiwi, rå 2.9 g Hvidvin, sød 2.9 g Lakrids, salt

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy