MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Saccharose

99.9 g Sukker, stødt melis (saccharose) 93 g Sukker, brun farin 70.3 g Cacao, instant, med mælk, pulver 70.3 g Cacao, instant, uden mælk, pulver 62.4 g Tyggegummi, med sukker, uspec. 60.6 g Bolcher, blandede 60.5 g Bolcher, uspec. 53.4 g Pastiller, med sukker, uspec. 53 g Mørk chokolade 51.3 g Vekao 50 g Kogechokolade 47.4 g Konfektureprodukt, skumvare, uspec. 45.4 g Flødechokolade 45 g Jordbærmarmelade 44.8 g Lakridskonfekt 42.9 g Flødeboller, skumboller 40.5 g Lakrids, salt 38.3 g Fersken, tørret 37.1 g Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec. 36.1 g Karameller, uspec. 36 g Lakrids, uspec. 35.2 g Chokolade, fyldt 32.6 g Vingummi 30.7 g Cornflakes, frosted 29.7 g Daddel, tørret 29.3 g Abrikos, tørret 26.9 g Småkage, uspec. 22 g Roulade, uspec. 18.4 g Mariekiks 17.6 g Sild, marineret 16.9 g Lakrids, sød 14.9 g Frugtpålæg, figen 14.2 g Fersken, konserves 12.8 g Sild, marineret, i karrysauce 11.8 g Rødbede, konserves 10 g Ananas, konserves 10 g Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost 9.51 g Frugtpålæg, uspec.

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy