Næringsindhold pr. 100 g | ||
Energi | 203 kcal | |
Protein, total | 0.6 g | |
total-N | 0.1 g | |
Fedt, total | 0.4 g | |
mættede fedtsyrer | 0.1 g | |
monoumætt. fedtsyrer | 0 g | |
polyumætt. fedtsyrer | 0.2 g | |
Kulhydrat, total | 49 g | |
kulhydrat, tilgængelig | 48 g | |
tilsat sukker | 44 g | |
kostfibre | 1 g | |
Alkohol | 0 g | |
Aske | 0.2 g | |
Vand | 49.8 g | |
*Udregning af "Energi" er udført således. |
E-vitamin | 4% |
Vitaminer | pr. 100 g |
E-vitamin | 0.35 α-TE |
alfa-tokoferol | 0.35 mg |
B3-vitamin, Niacin | 0.083 NE |
tryptofans bidrag | 0.083 mg |
Mineraler |
Fedtopdeling | |
Sum mættede | 0.074 g |
Sum monoumættede | 0.025 g |
Sum polyumættede | 0.221 g |
Sum n-3 fedtsyrer | 0.074 g |
Sum n-6 fedtsyrer | 0.147 g |
Aminosyrer | |
Tryptofan | 5 mg |
*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:
Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal