MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af C16:0

43.5 g Palmeolie 25.4 g Cacaosmør 25.3 g Svinefedt, afsmeltet 25.3 g Svinefedt, afsmeltet, Raffinol 24.9 g Smør, usaltet 23.7 g Oksetalg 22.7 g Bomuldsfrøolie 22.2 g Smør, saltet 20.7 g Gåsefedt 19.3 g Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt 17.9 g Fiskeolie, hydrogeneret 17.6 g Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt 16.3 g Svinespæk, rygspæk 14.8 g Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt 14.2 g Hvedekimolie 13.9 g Torsk, levertran 13 g Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ 12.9 g Svinekød, halssnitte, rå 12.8 g Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 12.5 g Æg, blomme, tørret 12 g Kartoffel, chips (franske kartofler) 11.7 g Salami 11.4 g Creme fraiche 38 % 11.3 g Havarti, 60+ 11.3 g Esrom, 60+ 11 g Fløde 38 %, piskefløde 10.9 g Flødeost, 70+ 10.7 g Danablu 60+ 9.94 g Brie, 60+ 9.79 g Cheddar, 50+ 9.7 g Spegepølse 9.58 g Mynster, 50+ 9.58 g And, kød og skind, rå 9.5 g Olivenolie 9.4 g Flødechokolade med nødder 9.36 g Sojaolie 9.32 g Flødeost, 60+ 9.25 g Jordnøddeolie

Copyright MadData 2010-2025, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy