MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af C18:3, n-3

53.3 g Hørfrøolie 16.7 g Hørfrø, rå 11.1 g Rapsolie 10.4 g Valnøddeolie 9.02 g Rapsolie (lavt erucasyreindhold) 7.45 g Valnød 7.39 g Mayonnaise 6.87 g Sojaolie 5.91 g Hvedekimolie 4.51 g Mayonnaise, fedtreduceret 3.7 g Dressing, blue cheese 3.32 g Remoulade, uspec. 3.13 g Torsk, levertran 3.12 g Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt 3.11 g Dressing, fransk 2.54 g Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt 2.42 g Dressing, thousand island 2.09 g Remoulade, fedtreduceret, uspec. 2.04 g Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 1.6 g Dressing, italiensk 1.59 g Smør, usaltet 1.56 g Sojamel 1.5 g Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt 1.4 g Sild, marineret, i karrysauce 1.29 g Sojabønner, tørrede 1.02 g Pecannød, olieristet 1.01 g Hestekød, råt 1 g Majsolie 0.984 g Pecannød, tørristet 0.975 g Pecannød, tørret 0.946 g Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner 0.926 g Skærekage, formkage, uspec. 0.857 g Wienerbrød, kringle/stang 0.838 g Lammekød, slag, råt 0.83 g Bondebrød med fedtrige frø, industrifremstillet 0.801 g Lammekød, bryst, råt 0.793 g Torsk, lever, røget 0.793 g Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt

Copyright MadData 2010-2025, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy