MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Maltose

9.7 g Pastiller, sukkerfri, uspec. 8.9 g Vingummi 6.7 g Konfektureprodukt, skumvare, uspec. 6.5 g Karameller, uspec. 4.4 g Bolcher, uspec. 3.39 g Rugmel, groft, fuldkornsrugmel 3.39 g Rugkerner, hele/knækkede 3.2 g Mariekiks 3.1 g Lakrids, uspec. 2.9 g Bolcher, blandede 2.5 g Lakridskonfekt 2.4 g Tyggegummi, uden sukker, uspec. 2.27 g Rugbrød, mørkt 2.27 g Rugbrød, fuldkorn 2.2 g Lakrids, sød 1.9 g Sigtemel 1.8 g Chokolade, fyldt 1.64 g Rugbrød, lyst 1.5 g Grahamsbrød 1.37 g Surbrød 1.37 g Sigtebrød 0.93 g Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec. 0.9 g Tyggegummi, med sukker, uspec. 0.9 g Rødspætte, filet, paneret, dybfrost 0.7 g Brombær, rå 0.53 g Cornflakes, uspec. 0.1 g Majskolbe, rå 0.04 g Müsli, uspec. 0.04 g Müsli med tilsat sukker. 0.04 g Müsli uden tilsat sukker. 0 g Risengryn, grødris, polerede, rå 0 g Cornflakes, frosted 0 g Sandart, rå 0 g Pølse, hot dog 0 g Lammekød, kølle, afpudset, rå 0 g Sild, høstsild, fedsild, rå 0 g Gulerod, dansk, rå 0 g Gulerod, importeret, rå

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy