MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Andre fedtsyrer

2.02 g Torsk, levertran 1.6 g Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt 1.4 g Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt 1.3 g Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 1.2 g Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 1.05 g Svinespæk, rygspæk 0.718 g Makrel, røget 0.714 g Ål, røget 0.699 g Ål, rå 0.62 g Medisterpølse, røget 0.56 g Kødpølse 0.538 g Lever, svin, rå 0.514 g Spegesild 0.501 g Makrel, filet, naturel, konserves 0.5 g Paté, pålæg 0.5 g Svinebryst, kogestykke, helt, saltet 0.443 g Makrel i tomat, konserves 0.44 g Svinekød, revelsben, rå 0.4 g Solsikkeolie 0.39 g Pop corn, microovn 0.34 g Svinekød, spareribs, rå 0.34 g Pølser, cocktailpølser 0.33 g Bacon i skiver, rå 0.33 g Svinekød, ribbensteg, rå 0.33 g Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå 0.32 g Svinebryst, stegestykke, helt, saltet 0.32 g Bacon i tern, rå 0.318 g Sild, rå 0.298 g Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt 0.285 g Laks, rå 0.279 g Sild, marineret, kryddersild 0.27 g Svinekam med svær, rå 0.27 g Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå 0.26 g Svinekød, ribsteaks, rå 0.26 g Kyllingepølse, pålæg 0.23 g Svinekød, rullesteg af slag, rå 0.207 g Småkage, uspec. 0.199 g Sardin, i tomat, konserves

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy