MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af C18:0

33.2 g Cacaosmør 18 g Oksetalg 14.7 g Svinefedt, afsmeltet 14.7 g Svinefedt, afsmeltet, Raffinol 11.2 g Flødechokolade med nødder 10.4 g Kogechokolade 9.33 g Flødechokolade 9.3 g Smør, saltet 9.17 g Mørk chokolade 8.68 g Svinespæk, rygspæk 8.53 g Smør, usaltet 8.3 g Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt 7.38 g Fiskeolie, hydrogeneret 7.29 g Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt 7.22 g Cacao, pulver 7.04 g Lammekød, slag, råt 6.9 g Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 6.72 g Lammekød, bryst, råt 6.59 g Svinekød, halssnitte, rå 6.5 g Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt 6.21 g Rullepølse, lammekød 6.18 g Salami 6.1 g Gåsefedt 6.08 g Paranød 5.96 g Lammekød, rygstykke, råt 5.94 g Lammekød, uspec., råt 5.2 g Spegepølse 5.12 g Chokolade, fyldt 4.8 g Sesamolie 4.6 g Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 4.46 g Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ 4.31 g Æg, blomme, tørret 4.3 g Palmeolie 4.24 g Flæskesvær, snacks 4.17 g Svinebryst, kogestykke, helt, saltet 4.13 g Fløde 38 %, piskefløde 4.13 g Svinekød, uspec., fedt, råt 4.12 g Leverpølse

Copyright MadData 2010-2025, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy