MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af C18:1, n-9

75 g Safflowerolie (højt oliesyreindhold) 73.7 g Olivenolie 58.1 g Rapsolie (lavt erucasyreindhold) 53.8 g Rapsolie 53.5 g Gåsefedt 44.5 g Jordnøddeolie 43.3 g Pecannød, tørristet 41.9 g Mayonnaise 40.2 g Pecannød, olieristet 40.2 g Pecannød, tørret 39.3 g Sesamolie 38.4 g Svinefedt, afsmeltet, Raffinol 38.4 g Svinefedt, afsmeltet 37.8 g Hasselnød, tørret 36.6 g Palmeolie 34.3 g Oksetalg 33.1 g Torsk, levertran 32.6 g Cacaosmør 27.4 g Majsolie 26.9 g Cashewnød, olieristet 26.8 g Cashewnød, tørristet 26.7 g Mandel, rå 26.6 g Jordnøddesmør 26 g Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt 25.9 g Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt 25.8 g Mayonnaise, fedtreduceret 25.5 g Svinespæk, rygspæk 24.6 g Oliven, sorte, saltede, i olie 24.4 g Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) 23.5 g Pistacienød, tørristet 22.8 g Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt 22.6 g Pistacienød, tørret 22.2 g Valnøddeolie 22 g Solsikkeolie 21.3 g Sojaolie 20.9 g Svinekød, halssnitte, rå 20.6 g Salami 20.2 g Smør, saltet

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy