MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt
  1. Ernæringsindhold
  2. Kød og kødprodukter

Oksekød

Oksekød, culotte, rå Oksekød, entrecote med kappe, rå Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt Oksekød, hakket, råt Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå Oksekød, inderlår med kappe, rå Oksekød, inderlår uden kappe, rå Oksekød, klump uden kappe, rå Oksekød, lårtunge, rå Oksekød, mellemskært, råt Oksekød, mørbrad, afpudset, rå Oksekød, skank (osso-buco), rå Oksekød, slag, råt Oksekød, spidsbryst, råt Oksekød, tværreb, råt Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå Oksekød, tykbryst, råt Oksekød, tykkam, rå Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå Oksekød, tyndbov + mellembov, rå Oksekød, tyndbryst, råt Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå Oksekød, uspec., fedt, råt Oksekød, uspec., helt magert, råt Oksekød, uspec., magert, råt Oksekød, uspec., middelfedt, råt Oksekød, yderlår, råt Oksetalg

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy