Ernæring i Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 7.3 g
Sum monoumættede 8.26 g
Sum polyumættede 0.699 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.211 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.488 g
Transfedtsyrer, total 0.488 g
Aminosyrer
Isoleucin 940 mg
Leucin 1500 mg
Lysin 1600 mg
Methionin 470 mg
Cystin 140 mg
Phenylalanin 750 mg
Tyrosin 620 mg
Threonin 810 mg
Tryptofan 220 mg
Valin 1000 mg
Arginin 1200 mg
Histidin 660 mg
Alanin 1100 mg
Asparaginsyre 1700 mg
Glutaminsyre 2700 mg
Glycin 1100 mg
Prolin 870 mg
Serin 780 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal