MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Stivelse

87 g Majsmel 86.8 g Majsstivelse 85.9 g Buddingpulver 78.1 g Risengryn, grødris, polerede, rå 78.1 g Ris, parboiled, rå 78.1 g Ris, polerede, rå 77.7 g Cornflakes, frosted 77.7 g Cornflakes, uspec. 76.1 g Boghvedegryn, rå 73.9 g Makaroni, spaghetti, rå 68.9 g Ris, brune, rå 68.3 g Ostekiks, Cream Crackers 65.8 g Hvedemel 65.8 g Rasp 62.3 g Sigtemel 62.2 g Byggryn, rå 61.4 g Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå 61.4 g Hvedekerner, hele/knækkede 61.4 g Grahamsmel, fuldkornshvedemel 56 g Bygmel 54.8 g Knækbrød, rug-, fint 53 g Knækbrød, rug-, groft (Husmans) 52.5 g Rugmel, groft, fuldkornsrugmel 52.5 g Rugkerner, hele/knækkede 51 g Mariekiks 50.8 g Linser, tørrede, uspec. 49.6 g Kiks, fuldkorns-, digestivetype 49 g Flûte, fint, industrifremstillet 49 g Hvedebrød, bolle, italiensk, industrifremstillet 48 g Hvedebrød, bolle, fin, industrifremstillet 47.6 g Rundstykke, spansk 47.6 g Rundstykke 46.7 g Hvedebrød, store, italiensk 46 g Flûte, med fedtrige frø, industrifremstillet 46 g Hvedebrød, fint, store 45 g Flûte, groft, industrifremstillet 44.2 g Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede 44.2 g Kartoffel, chips (franske kartofler)

Copyright MadData 2010-2025, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy