MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af C6:0

3.2 g Smør, saltet 2.36 g Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt 1.83 g Smør, usaltet 1.45 g Fløde 38 %, piskefløde 0.959 g Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ 0.835 g Creme fraiche 38 % 0.832 g Esrom, 60+ 0.828 g Havarti, 60+ 0.802 g Flødeost, 70+ 0.785 g Danablu 60+ 0.777 g Danbo, 30+ 0.761 g Danbo, 45+ 0.73 g Brie, 60+ 0.719 g Cheddar, 50+ 0.704 g Mynster, 50+ 0.685 g Flødeost, 60+ 0.678 g Chesire, 50+ 0.667 g Fontina, 50+ 0.661 g St. Paulin, 50+ 0.654 g Gruyere, 45+ 0.648 g Mycella, 50+ 0.641 g Roquefort, 50+ 0.641 g Danablu 50+ 0.635 g Svenbo, 45+ 0.632 g Emmentaler, 45+ 0.622 g Parmesan, revet 0.617 g Kokosnød, rå 0.609 g Maribo, 45+ 0.606 g Samsø, 45+ 0.604 g Brie, 50+ 0.602 g Fynbo, 45+ 0.6 g Kokosfedt 0.59 g Kokosfedt, Palmin 0.587 g Myseost, 33+ 0.582 g Sødmælkspulver 0.582 g Havarti, 45+ 0.57 g Camembert, 50+ 0.565 g Fontina, 45+

Copyright MadData 2010-2025, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy