MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Cholesterol

2335 mg Æg, blomme, tørret 1715 mg Æg, hele, tørret 1281 mg Æg, blomme, rå 1158 mg Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost 955 mg Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost 884 mg Æg, and, rå 852 mg Æg, gås, rå 655 mg Fiskeolie, hydrogeneret 555 mg Lever, høne, rå 548 mg Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG) 548 mg Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost 515 mg Lever, gåse, rå 515 mg Lever, ande, rå 492 mg Levertran (Sej) 450 mg Torsk, levertran 423 mg Æg, hele, rå 411 mg Nyre, okse, rå 364 mg Nyre, kalv, rå 345 mg Lever, kylling, rå 319 mg Nyre, svin, rå 312 mg Kaviar, uægte (lodderogn) 312 mg Kaviar, uægte (stenbiderrogn) 300 mg Lever, kalv, rå 300 mg Lever, okse, rå 300 mg Lever, svin, rå 260 mg Lammebrissel, rå 260 mg Mayonnaise 240 mg Kråse, kylling, rå 235 mg Torsk, rogn, rå 235 mg Torsk, rogn, konserves 235 mg Torsk, lever, konserves 220 mg Smør, saltet 220 mg Smør, usaltet 210 mg Blæksprutte, rå 163 mg Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt 160 mg Reje, kogt 160 mg Reje, dybfrost 160 mg Reje, konserves

Copyright MadData 2010-2025, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy