MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af C20:4, n-6

0.834 g Æg, blomme, tørret 0.72 g Hjerte, høne (kylling), råt 0.661 g Torsk, lever, røget 0.661 g Torsk, lever, rå 0.568 g Æg, hele, tørret 0.547 g Torsk, lever, konserves 0.482 g Hjerte, svin, råt 0.371 g Brisling (ansjovis), marineret, konserves 0.354 g Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost 0.321 g Ansjos, marineret, konserves 0.319 g Æg, and, rå 0.318 g Brisling (sardin), i tomat, konserves 0.308 g Lever, høne, rå 0.283 g Oksekød, slag, råt 0.281 g Oksekød, tværreb, råt 0.279 g Æg, gås, rå 0.275 g Oksekød, tykbryst, råt 0.266 g Oksekød, uspec., fedt, råt 0.261 g Oksekød, tyndbryst, råt 0.26 g Lever, ande, rå 0.25 g Kalvekød, fedt, råt 0.246 g Kalkun, kød og skind, rå 0.22 g Due, kød, rå 0.216 g Kråse, kylling, rå 0.203 g Kogt oksebryst 0.2 g Oksekød, entrecote med kappe, rå 0.198 g Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost 0.198 g Hestekød, råt 0.195 g Havkat, plettet, rå 0.192 g Paté, pålæg 0.174 g Leverpostej 0.163 g Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå 0.16 g Due, kød og skind, rå 0.154 g Helleflynder, rå 0.154 g Nyre, svin, rå 0.154 g Helleflynder, røget 0.15 g Leverpostej, fedtreduceret 0.143 g Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå

Copyright MadData 2010-2025, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy