Ernæring i Hirse, hele korn

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Aminosyrer
Isoleucin 470 mg
Leucin 1400 mg
Lysin 210 mg
Methionin 230 mg
Cystin 210 mg
Phenylalanin 590 mg
Tyrosin 340 mg
Threonin 360 mg
Tryptofan 120 mg
Valin 590 mg
Arginin 380 mg
Histidin 230 mg
Alanin 980 mg
Asparaginsyre 720 mg
Glutaminsyre 2500 mg
Glycin 280 mg
Prolin 870 mg
Serin 640 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal