Ernæring i Makaroni, spaghetti, kogt

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 0.056 g
Sum monoumættede 0.042 g
Sum polyumættede 0.178 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.012 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.166 g
Transfedtsyrer, total 0 g
Aminosyrer
Isoleucin 230 mg
Leucin 390 mg
Lysin 110 mg
Methionin 82 mg
Cystin 76 mg
Phenylalanin 280 mg
Tyrosin 96 mg
Threonin 140 mg
Tryptofan 54 mg
Valin 250 mg
Arginin 200 mg
Histidin 120 mg
Alanin 180 mg
Asparaginsyre 240 mg
Glutaminsyre 1800 mg
Glycin 180 mg
Prolin 650 mg
Serin 260 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal