Ernæring i Kartoffel, efterår (oktober til januar), rå

Yderligere næringsindhold

Mineraler
Fedtopdeling
Sum mættede 0.038 g
Sum monoumættede 0.01 g
Sum polyumættede 0.112 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.064 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.048 g
Aminosyrer
Isoleucin 81 mg
Leucin 120 mg
Lysin 130 mg
Methionin 30 mg
Cystin 18 mg
Phenylalanin 88 mg
Tyrosin 42 mg
Threonin 74 mg
Tryptofan 33 mg
Valin 130 mg
Arginin 92 mg
Histidin 39 mg
Alanin 77 mg
Asparaginsyre 470 mg
Glutaminsyre 290 mg
Glycin 63 mg
Prolin 77 mg
Serin 77 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal