Ernæring i Kylling, vinge, kød og skind, rå

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 3.5 g
Sum monoumættede 5.04 g
Sum polyumættede 2.62 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.16 g
Sum n-6 fedtsyrer 2.46 g
Aminosyrer
Isoleucin 890 mg
Leucin 1400 mg
Lysin 1700 mg
Methionin 490 mg
Cystin 120 mg
Phenylalanin 710 mg
Tyrosin 580 mg
Threonin 770 mg
Tryptofan 200 mg
Valin 1000 mg
Arginin 1200 mg
Histidin 490 mg
Alanin 1100 mg
Asparaginsyre 1700 mg
Glutaminsyre 2600 mg
Glycin 1100 mg
Prolin 860 mg
Serin 770 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal